Alleen voor de allerbeste pioenen

Een echte ridder vecht voor zijn idealen. De Witte Ridder gaat alleen voor het allerbeste. We zorgen dat al onze bloemen de 5 sterren kwaliteit waardig zijn. Ze verdienen ons eigen keurmerk: Perfect Peony. Door een in huis ontwikkelde techniek en de kennis van onze mensen creëren we de allerbeste pioenen. 

Emiel Karsten

"Door elke dag het uiterste te geven krijg je de perfectie"

Emiel Karsten
Neem contact op

“Ons perfectionisme zien we terug in een grote, strakke en kwalitatief hoogwaardige pioenroos die lang blijft staan”

Bekijk onze video

Volmaakte passie

Elke pioen heeft iets bijzonders

Romantisch, subtiel van geur en favoriet van vele bloemenliefhebbers. De pioenroos is misschien wel één van de mooiste bloemen ter wereld. De grote bloemen veroveren je hart. In de kwekerij van Karsten de Witte Ridder wordt deze verleidelijke bloem met passie gekweekt in het ritme van de natuur.

Pure vakmanschap

Door ervaring en kennis

Het kweken van pioenrozen zit in het bloed. We zijn ermee opgegroeid. Ons hart ligt hier. Door de jaren heen hebben we geleerd hoe we het beste voor onze planten kunnen zorgen, zodat zij de mooiste bloemen kunnen laten groeien. Door een in huis ontwikkelde techniek en de kennis van onze mensen creëren we onze bloemen van topkwaliteit.

Aandacht laat groeien

Net een stapje extra

Doordat we een kleine kwekerij zijn, kunnen we meer aandacht aan onze bloemen geven. Dag én nacht zijn we met de planten bezig. Wij weten wat ze nodig hebben. Zorgvuldig, met precisie en op ‘t juiste tijdstip. Door het gewas gezond te houden worden de pioenen ieder jaar een beetje mooier en sterker.

Neem contact op