Onze pioenen van Westfriese bodem.

De unieke locatie in Oostwoud zorgt ervoor dat de bloemen iets later uit komen, hierdoor kunnen we later in het seizoen leveren met de juiste rijpheid. De bloemen die we hier kweken zijn de populaire Sarah Bernhardt, de donkere Dr Fleming, de Coral Sunset, de grote bloem van Monsieur Jules Elie, de roomwitte Immaculee, de vrolijke fel roze Pink Panther en de meest gewilde witte pioen Duchesse de Nemours.

Emiel Karsten

"Al onze bloemen moeten de 5 sterren kwaliteit verdienen"

Emiel Karsten
Pioenen inkopen

Coral Sunset

De kleur van deze bloem verandert van roze naar de zalm en doet je denken aan een prachtige lucht bij zonsondergang. Prachtig op de vaas met een lange stevige stengel met daarboven een grote bloem die open gaat tot haar rozet. Ze komt het beste tot haar recht samen met haar soortgenoten of in enkelvoud.

Dokter Alexander Fleming

Een krachtige en populaire pioen welke geen schoonheid verliest wanneer je hem na transport op de vaas zet. Goed te combineren met andere soorten pioenen zoals de lichtere Sarah Bernardt.

Duchesse De Nemours

Door de serene hagelwitte kleur is zij zeer geschikt voor officiƫle en feestelijke gelegenheden. Uitstekend te combineren in een gemengd boeket. Deze geweldig mooie witte bloem verspreidt een heerlijke geur.

Immaculee

Een prachtige roomwitte bloem welke makkelijk te verwerken is in een gemengd boeket. De Immaculee geeft het romantische zomer gevoel. Minder serieus en zachter dan de Duchesse De Nemours.

Monsieur Jules Elie

Een statige enorme bloem met een prachtig vol hart omringt door grote bladeren waardoor het hart nog meer spreekt. Deze klassieker komt mooi tot zijn recht in grote gebouwen.

Pink Panther

Een felroze bloem waar je blij van wordt. Deze vrolijke volle bloem staat prachtig met soortgenoten op een vaas, maar doet het ook goed in een gemengd boeket. Bovendien geeft de Pink Panther een heerlijke zoete geur af.

Sarah Bernhardt

De absolute koningin van de Pioenen. Ze is het sterkste wanneer het om transport gaat en het populairste onder bloemenliefhebbers. Deze bloem staat synoniem aan de lente.